GOD PRIS PÅ STRÅTAG

Tækkemand Claus Jensen har mange års erfaring med tækning af stråtag og er altid klar til at give en god pris på stråtag.

Hos Tækkemand Claus Jensen kan du være sikker på at få et stråtag af høj kvalitet til en god pris. For os er det vigtigste, at du altid kan stole på os, både når det kommer til aftaler om processen, kvaliteten og pris på stråtag.

Få en god pris på stråtag, billede stråtag

Attraktiv pris på stråtag

Vi kan tilbyde gode priser på lægning af nye stråtage. Hvor meget det kommer til at koste, afhænger af flere faktorer, bl.a. husets størrelse, form og type, adgangsforholdene samt hvorvidt der er vinduer og karnapper. Derfor udarbejdes priser individuelt for det enkelte stråtag. Hvis du ønsker et bud på, hvad en pris på stråtag for dit hus vil være, så kommer vi gerne ud og tager et kig på huset. Derefter kan du få et tilbud på netop det stråtag, du har brug for.

Lav pris og høj kvalitet

På trods af, at vi kan tilbyde gode priser, går vi ikke på kompromis med kvaliteten af stråtagene. Vi udfører altid et ordentligt stykke arbejde og overholder alle aftaler.
Læs mere om Tækkemand Claus Jensen

Kontakt & få en pris på dit nye stråtag

Har du planer om at skulle have nyt stråtag på dit hus, så kontakt Tækkemand Claus Jensen, og lad os komme med et godt tilbud på en pris. Kontakt Claus via kontaktformularen eller ring på telefon 2042 0934 og hør mere om pris på stråtag.

Se flere eksempler i galleriet