Mønning på stråtag

Tækkemand Claus Jensen udfører mønning på stråtage – Både nye og eksisterende stråtage

Mønningen er den øverste afslutning på taget. Mønningen giver stråtaget en pæn finish og er samtidig med til at beskytte stråtaget. Mønning kan laves på flere forskellige metoder og ved brug af forskellige materialer, og valget af mønning afhænger både af stråtaget og af dine præferencer.

Mønning på stråtag

Udførsel af mønning på stråtage

Mønningen på stråtage udføres af Tækkemand Claus Jensen, der er tredje generation af tækkemænd i familien. Du kan derfor være sikker på, at det udførte arbejde er af høj kvalitet og at der altid er styr på tingene. Det er vigtigt for os at overholde aftaler, og at du som kunde er tilfreds med resultaterne. Vi anser derfor ikke opgaven som færdig, før du er tilfreds med mønningen.

Vi klarer også andre opgaver

Udover tækning og mønning er Tækkemand Claus Jensen kvalificeret til at udføre tømrerarbejde, og vi hjælper også gerne med andre mindre opgaver såsom havearbejde og snerydning. Derudover har vi certifikat til opsætning af godkendt brandsikring.

Læs mere om Tækkemand Claus Jensen

Kontakt

Er mønningen på dit stråtag udskiftningsklar, eller vil du vide mere om mønning i forbindelse med lægning af nyt stråtag, så kontakt Tækkemand Claus Jensen og hør mere. Kontakt Claus via kontaktformularen eller ring på telefon 2042 0934.