TÆKKEMAND i NORDSJÆLLAND

Tækkemand Claus Jensen har mange års erfaring med tækkearbejde. Vi leverer stråtage og andre løsninger af høj kvalitet hver gang.

Mangler du en tækkemand i Nordsjælland? Så er Claus Jensen manden at gå til. Han udfører alle typer tække- og tømreropgaver ved brug af dansk arbejdskraft. Vi har stor ekspertise indenfor tækkearbejde og er altid klar til at hjælpe dig med netop din opgave.

Tækkemand Nordsjælland, Sjælland, stråtag

Tækkemand i Nordsjælland – Fokus på kvalitet

Hos Tækkemand Claus Jensen er det vigtigste, at du som kunde er tilfreds. Vi fokuserer altid på at levere løsninger af højeste kvalitet. Når du vælger Tækkemand Claus Jensen, kan du være sikker på, at alle aftaler bliver overholdt. Vi gør vores bedste for at give dig den bedste service, og vi er først tilfredse, når du er det.

Claus Jensen er tredje generation af tækkemænd i familien og har haft egen tækkemandsvirksomhed siden 1993. Vi har derfor masser af erfaring at trække på. I vores udførsel af tækkearbejdet benytter vi en kombination af traditionelle teknikker og ny teknologi, hvilket resulterer i både flotte og funktionelle stråtage.

Vi udfører tække- og tømreropgaver

Udover arbejdet som tækkemand udfører vi også tømreropgaver. Desuden kan vi hjælpe dig med diverse andre opgaver såsom snerydning, saltning, havearbejde, bortkørsel af affald mm.

Få et tilbud på din opgave

Tækkemand Nordsjælland – Kontakt Claus Jensen for at høre mere og få et uforpligtende tilbud på den opgave, du har brug for at få udført. Skriv til Claus via kontaktformularen eller ring på telefon: 2042 0934