TÆKNING AF STRÅTAG

Hos Tækkemand Claus Jensen får du et nyt stråtag af bedste kvalitet. Vi har mange års erfaring med tækning af stråtage og sørger ovenikøbet for brandsikring.

Tækkemand Claus Jensen har stor ekspertise i tækning af stråtage på alle typer huse. Stråtagene laves af kvalitetsmaterialer, så du kan være sikker på, at dit nye stråtag er funktionelt og holdbart.

Tækning af stråtag, stråtag på gult hus

En tækkemand du kan stole på

Vi lægger stor vægt på, at du som kunde kan stole på os, når du skal have lagt nyt stråtag. Derfor går vi meget op i at holde, hvad vi lover, både når det kommer til aftaler, tidsfrister og priser. Når vi har planlagt lægningen af dit nye stråtag, kan du derfor altid føle dig sikker på, at vi opfylder vores aftale. Vi yder altid den bedst mulige service og står klar til at komme med at godt tilbud på dit projekt.

Vi sørger for at dit stråtag er sikkert og tækket korrekt

Vi har certifikat til at lægge godkendt brandsikring i forbindelse med tækning af nye stråtage. Du kan derfor nemt og billigt få brandsikret stråtaget, når vi lægger det.

Læs mere om brandsikring af stråtage

Få et godt tilbud på tækning af stråtag

Hvis du også ønsker et pænt og funktionelt stråtag af høj kvalitet, så kontakt Tækkemand Claus Jensen og lad os komme med et uforpligtende tilbud. Skriv eller ring på telefon 2042 0934 hvis du vil høre mere om tækning af stråtag.