EFFEKTIV BRANDSIKRING AF STRÅTAG

I forbindelse med ny-tækning af stråtage opsætter Tækkemand Claus Jensen brandsikring, så du kan føle dig tryg under dit nye stråtag.

Vi har certifikat til opsætning af godkendt brandsikring af stråtag. Vi benytter den nyudviklede teknologi Sepatec® til brandsikring af nye stråtage. Brandsikringen er effektiv til at forhindre ild i at brede sig fra ståtaget til huset. Derudover er den nem at lægge, hvilket betyder, at vi kan gøre det til en billig pris.

Brandsikring af stråtag, tækkefirma i Nordsjælland

Hvordan virker brandsikring af ståtag?

Stråtaget brandsikres ved at der lægges isolering på undersiden af det nye stråtag. Det medfører, at en eventuel brand kun vil kunne få fat på tagets overflade og kanter. Stråtagets brandsikring betyder dermed, at brandens hastighed sænkes og at en brand, der er opstået i stråtaget, oftest vil kunne slukkes uden, der sker nogen skade inde i huset. Når vi har lagt dit nye stråtag og brandsikring, behøver du derfor ikke bekymre dig.

Garanti for korrekt brandsikring af stråtag

Dansk Brandteknisk Institut har godkendt Sepatec® som brandsikring af stråtage, hvilket betyder at du kan spare penge på din brandforsikring. Efter opsætningen modtager du et certifikat, der fungerer som en garanti på, at brandsikringen af stråtaget er udført korrekt.

Få brandsikret dit stråtag nu!

Kontakt Tækkemand Claus Jensen, hvis du vil høre mere om dine muligheder for brandsikring af stråtag. Du kan skrive til Claus via kontaktformularen eller ringe direkte på telefon 2042 0934.

Se eksempler på vores arbejde i galleriet